O NAMA

Naše vrednosti

INOVACIJA IZVRSNOST NEZAVISNOST

------------------------------

Neprekidno pratimo trendove i u skladu s tim kreiramo unikatne i jedinstvene proizvode.

---------------------------------

Zahvaljujući našoj stručnosti i poznavanju hijaluronske kiseline obezbeđujemo visoko kvalitetne i čiste gelove izuzetnog kvaliteta i čistoće.

---------------------------------

Proaktivnost u odnosu na potrebe lekara i očekivanja pacijenata je ono što nas čini slobodnim i svojim.

TEOXANE Laboratorije

<

Mrs. Valérie Taupin,
Founder & CEO
of TEOXANE Laboratories

U inovaciji je ključ uspeha. Klijenti neprekidno očekuju bolje estetske rezultate i u tom pravcu treba da se razvijaju proizvodi, a praktičari da budu spremni da neprekidno unapređuju svoje veštine. Poverenje je veoma važno. Proizvodi i tehnike koje koristimo moraju biti ispitani tako da klijenti dobiju ono što očekuju.

Teoxane Laboratorije su osnovane pre 13 godina i naš osnovni princip je da zadovoljimo veoma zahtevno tržište stvaranjem inovativnih proizvoda vrhunskog kvaliteta sa najvišim bezbednosnim standardima. 2015. godina je donela novu eru dinamičke estetike, a mi smo u Teoxane Laboratorijama nastavili sa unapređenjem izvrsnosti i inovacija hijaluronske kiseline.

Тeoxane Laboratorije su donele na tržište nekoliko velikih otkrića. Pre svega, razvili smo najsavremeniju inovaciju, nesvakidašnju TEOSYAL®RHA liniju koja postavlja nove standarde kada je reč o hijaluronskim punjenjima koja se prilagođavaju kretanju i dinamici lica. Nakon devet meseci praćenja i kliničkih studija s ponosom smo predstavili gelove koje su sa zadovoljstvom koristili lekari širom sveta.

U januaru 2015. smo predstavili neverovatan proizvod TEOSYAL®PEN. Ovaj prvi, bežični, motorizovani sistem ubrizgavanja hijaluronske injekcije testiran je na stotinama pacijenata i rezultati su pokazali da su osim prirodnog izgleda dobili kraće vreme oporavka i manje bola.

Teoxane Laboratorije su od 2009. godine do danas takođe razvile niz kozmetičkih preparata za svakodnevnu negu na bazi hijaluronske kiseline sa brojnim inovacijama iz godine u godinu.

Uvereni smo u to da ćemo i sa našim novim inovacijama imati značajan uticaj na tržištu estetske medicine i da će se povećati i broj onih kojima će biti potrebni ovakvi tretmani. Naša misija i poverenje koje smo stekli doveli su Teoxane Laboratorije među prve međunarodne lidere u farmaceutskoj estetici, kako kvalitatitvno, tako i kvantitativno. Tokom protekle godine korišćeno je više od 6 miliona injekcija s potpisom Teoxyala širom sveta i taj broj nastavlja da raste.