Teosyal

Većina nas bi volela da ima zdravu, blistavu i mladalačku kožu što je duže moguće. Međutim, vremenom koža pretrpi brojne promene koje utiču na njenu teksturu, volumen i debljinu. Činjenica je da se starenje kože i lica odražava uz kombinovane efekte vremena, genetike i životne sredine kako na meko tkivo tako i na tvrda tkiva poput koštanih struktura.

  • Kvalitet kože opada gubitkom kolagena, elastina i hijaluronske kiseline
  • Gubitak masnog tkiva lica u kombinaciji sa gravitacijom i ponavljanjem mišićnih aktivnosti može rezultirati pojavom bora
  • Gubitak kostiju lica, mišićni tonus i propadanje kože mogu licu dati opušten izgled sa manje definisanom konturom

Hijaluronska kiselina je u velikoj meri prisutna u našoj koži i jedan je od osnovnih elemenata koji se gubi tokom starenja. Zbog svoje izvanredne i jedinstvene sposobnosti vezivanja i zadržavanja vode hijaluronska kiselina je neprocenjiva za efikasno vraćanje volumena koži, kao i za poboljšanje hidratacije i teksture kože.

Hijaluronski dermalni fileri ( injekcije hijaluronske kiseline u donji sloj kože- dermis) ostaju jedan od primarnih tretmana za korekciju bora, nabora i gubitka volumena koji se razvijaju godinama. Dermalne filere ne treba poistovećivati ili mešati sa botulinskim toksinom koji se najčešće ubrizgava da zaustavi pokrete mišića koji rezultiraju nastankom bora. Kod botoksa ( botulinskog toksina) nema efekta punoće i glatkosti kože kao kod dermalnih filera.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu sa hijaluronskom kiselinom, Teoxane Laboratories su razvile novu generaciju dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline posebno dizajnirane za prilagođavanje dinamičkim i prirodnim pokretima lica. Ovi fileri omogućavaju praktičarima da konkretnije odgovore na potrebe pacijenata nudeći neposredan dugotrajan i prirodno atraktivan izgled.

Newsletter