Teosyal

Revolucionarna nega

Razvili smo sopstveni asortiman kozmetičkih proizvoda na bazi umrežene hijaluronske kiseline koju smo patentirali, kako bismo u potpunosti objedinili svakodnevnu negu kože i negu najosetljivijih delova kože nakon tretmana.

Zašto izabrati Teoxane proizvode?

Većina nas želi da se oseća i da izgleda zdravo i mladoliko što je duže moguće. Upotreba odgovarajućih proizvoda za negu kože je jedna od ključnih odluka u postizanju tog željenog cilja.

Ali kako pronaći prave proizvode koji su optimizovani za Vaše specifične potrebe i stanje kože. Čak i planiranje rutinske lepote je izazov.

Teoxane Laboratories je specijalizovana za dizajn i proizvodnju dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline.

Kao jedan od priznatih lidera na tržistu estetske medicine, proširili smo prednosti naše jedinstvene RHA resilijentne hijaluronske kiseline, proizvedene patentiranim postupkom u kompletan režim nege protiv starenja kože.

Ova inovativna kozmetička linija za negu kože je savršeno prilagođena i dopunjuje napredne estetske postupke.

Advanced filler

Advanced filler

za normalnu ka mešovitoj koži

Advanced filler za normalnu ka mešovitoj koži predstavlja optimalnu hidrataciju sa moćnim sastojcima za svakodnevnu anti-age negu.

Saznaj više
Advanced filler

Advanced filler

za suvu kožu 50 ml

Advanced Filler za suvu kožu je namenjen optimalnoj hidrataciji suve kože. Kombinacija sastojaka čini ga idealnim za svakodnevnu anti-age negu.

Saznaj više
RHA SERUM

RHA SERUM

30ml

RHA serum je jedan od najtraženijih TEOXANE-ovih proizvoda, zahvaljujući visokoj koncentraciji jedinstvene hidrirajuće RHA tehnologije.

Saznaj više
Newsletter