Teosyal

Iza bezbroj neverovatnih rezultata naći ćete izvrsnost švajcarske nauke. U Teoxane-u smo utkali izvrsnost u sve naše procese. Udruživanjem strategije u svaki sektor istraživanja i razvoja kao i u proizvodni tim, usavršavamo istraživanja i pažljivo pratimo proizvodne procese koji rezultiraju inovativnim proizvodima visokog kvaliteta. Imajući na umu da našim pacijentima pružimo samo najbolje, uspostavili smo strog sistem kvaliteta svih proizvoda koji su podvrgnuti opsežnim koracima testiranja i prečišćavanja kako bi garantovali visoku efikasnost, sigurnost i trajnost.

Tokom 10 godina istraživanja razvili smo kreativan pristup u kombinovanju slobodne hijaluroske kiseline sa dodatkom nutritivnih sastojaka ( koktel vitamina B6, 2 minerala, 8 aminokiselina i 3 antioksidansa) povezujući tradicionalnu mezoterapiju i tretmane fierima za postizanje ciljanog rešenja protiv vidljivih znakova starenja ukuljučujući osetljive regije kao što su područje ispod očiju ili opuštene kože lica.

Idući korak dalje, korišćenjem ukrštene hijaluronske kiseline nalik onoj iz našeg asortimana dermalnih filera Teosyal®, uveli smo inovaciju u kreiranju naših kozmetičkih proizvoda namenjenih za dodatnu negu. Ovaj suptilni proboj je stavio profesionalni kvalitet u bočicu a pacijentima pružio dugoročnije rezultate.

Hijaluronska kiselina je jedinstven molekul, a iako fileri na bazi hijaluronske kiseline možda deluju slično, oni zapravo nisu. Za ovladavanje sposobnošću u stvaranju odgovarajućih mehaničkih i bioloških svojstava za različite estetske tretmane potrebna je stručnost i posvećenost. Upravo su stručnost i posvećenost osnovni principi našeg sektora za istraživanje i razvoj. „Teoxane je postao sinonim za ovu vrstu naprednih proizvoda“ objavio je „Evropski vodič za estetiku“ 2015. godine.

Predstavljanjem istinske nege za kožu i revolucionarne estetike, naši ekspertni timovi stručnjaka su neumorno radili na optimizaciji ukrštanja hijaluronske kiseline, na bezmalo 6 istraživačkih polja. Rezultat je naša RHA (- rezilijentna hijaluronska kiselina®) tehnologija. Svojstva RHA prevazilaze prepoznatljiva svojstva hijaluronske kiseline, RHA pruža optimalnu hidrataciju za jačanje, zaštitu i punoću kože, korekciju sitnih bora i nabora bez neprirodnih nesavršenosti stvarajući dinamičan voluminiziran efekat koji za cilj ima izvanredne rezultate prirodnog izgleda.

Newsletter