Teosyal

Naše osnovne vrednosti Inovacija, Kultura izvrsnosti i Nezavisnost nas i dalje izdvajaju i usmeravaju naše ambicije

Inovacije

Teoxane je stekao reputaciju zahvaljujući inovativnog, naučno dokazanog asortimana estetskih proizvoda. Odlučni smo da održimo svoju reputaciju u velikim probojima estetske medicine i kozmetologije.

Već 15 godina našu kultura izvrsnosti karakterišu neumorni fokus na efikasnost, sigurnost i prijatnost. Uporedne kliničke studije su pokazale izvanredne rezultate po pitanju performansi, trajanja i sigurnosti odmah nakon tretmana i do 18 meseci kasnije. Ova Teoksanova kultura izvrsnosti prikazana je i kroz naša ulaganja posvećena u potpunosti našem integrisanom proiizvodnom mestu u srcu Ženeve gde, zahvaljujući našim stručnim timovima za istraživanje i razvoj, primenjujemo vrhunsku tehnologiju za proizvodnju gela sa hijaluronskom kiselinom koja ima optimalna mehanička svojstva. Poslednjih godina transformisali smo našu organizaciju i uspešno prošli kroz FDA ( Food and Drug Agency) proces odobrenja.

Naša nezavisnost

„Naša nezavisnost nam omogućava postizanje viskog nivoa inovacije i izvrsnosti. Biti nezavisan znači da možemo da ulažemo u dugoročne projekte istraživanja i razvoj koji će pomoći u oblikovanju budućnosti naše industrije.“

Valerie Taupin, osnivač i izvršni direktor Teoxane.

Newsletter