Teosyal

Vaša lepota ima budućnost

Kada je Madame Valérie Taupin osnovala Teoxane Laboratories u Ženevi 2003 godine, njena vizija je bila kristalno jasna: zadovoljiti zahtevno estetsko tržište avangardnim proizvodima vrhunskih karakteristika, zasnovanim na rigoroznim naučnim istraživanjima.

Naša misija i poverenje koje smo stekli doveli su Teoxane Laboratories među prve međunarodne lidere u farmaceutskoj estetici ne samo po kvalitetu nego i po kvantitetu.

Smatramo da je inovaciji ključ uspeha. Klijenti neprekidno očekuju bolje estetske rezultate i u tom pravcu proizvodi treba da se razvijaju, a praktičari treba da budu spremni da neprekidno unapređuju svoje veštine. Poverenje nam je veoma važno.

Danas naš fokus, ostaje nepromenjen. Posvećeni smo dizajniranju i proizvodnji dermalnih filera i proizvoda za negu kože na bazi hijaluronske kiseline, primenjujući stručnost i standarde visokog kvaliteta.

Kao rezultat beskompromisne posvećenosti inovacijama, kvalitetu i zadovoljstvu pacijenata, Teoxane Laboratories se danas nalazi među vodećim svetskim proizvođačima hijaluronoskih dermalnih filera, koji su prisutni na tržištu u preko 80 zemalja sveta.

Teoxane Labratories na polju estetske medicine i nege kože pruža efikasna rešenja praktičarima širom sveta, i pomaže krajnjim korisnicima da izgledaju i da se osećaju najbolje vodeći računa o svojoj lepoti.

Vaša lepota ima budućnost

Naše vrednosti

Inovacija – Neprekidno pratimo trendove i u skladu sa tim kreiramo unikatne i jedinstvene proizvode.

Izvrsnost – Zahvaljujući našoj stručnosti i poznavanju hijaluronske kiseline obezbeđujemo gelove visoke čistoće i izuzetnog kvaliteta.

Nezavisnost – Proaktivnost u odnosu na potrebe lekara i očekivanja pacijenata je ono što nas čini slobodnim i svojim.

Naše vrednosti
Newsletter